Ogólne informacje na temat grania itp

INFO

#1 2011-05-16 22:34:13

LEX

Administrator

Punktów :   

Krótka motywacja z mojej strony :)

Z dniem dzisiejszym 16.05.2011r. mogę śmiało powiedzieć że zaczynamy nowy etap w naszym graniu. Podejrzewam że na początku będzie nam ciężko, choć by nawet ze względu na to że mamy nowego zawodnika - MIKE. My (LEX, ZIPEL, kpH, Weak) gramy razem nie od dziś i wiadomo że MIKE'owi będzie trudno do nas od razu wbić, ale dajmy mu szansę, a na pewno wszystko pójdzie po naszej myśli. Podstawą do sukcesu wg. mnie jest to że musimy dawać z siebie wszystko, nie poddawać się, grać do końca i trenować. Na początek musimy się zgrać. Myślę że, przy częstych treningach i częstym graniu różnego rodzaju pojedynków, zajmie nam to jakiś miesiąc, może półtorej. Bo właściwie chodzi tutaj o to żebyśmy zgrali się z MIKE'iem, gdyż nasza 4ka to już prawie rok gra razem . Na początek liga u Chrisa. Pokażmy się z jak najlepszej strony i po prostu dajmy czadu! Skillowo stwierdzam że nie jesteśmy słabi. Myślę że jeśli chodzi o pojedynki na ESL'u to w tym momencie top200, jeżeli zgramy się to do top100 myślę że wbijemy. Jeśli chodzi o mnie, to nie chce żebyście traktowali mnie jak jakiegoś Clan Leader'a czy coś w tym stylu. Każdy ma prawo głosu. Ja tu jestem po to, żeby zorganizować treningi i prowadzić stronę ESL. Kamil - mam nadzieję że zgodzisz się poprowadzić naszą stronę klanową, która, mam nadzieję, już nie długo wystartuje . Co tu dużo mówić, bierzemy się do roboty i zaczynamy grać jak na prawdziwą 5tkę przystało. Na koniec powiem tak, bierzemy się do roboty, katujemy treningi, mixy, CW, PCW, ESL, ligi forumowe i po prostu OGIEŃ KURWA. Życzę wszystkim miłej współpracy z drużyną, dobrej atmosfery no i jak najlepszych wyników.

Pozdrawiam.
LEX

Stopka forum

RSS