INFO
Jeśli chodzi o sprawy grania/trenowania to codziennie OBOWIĄZKOWO o 20 widzę was na Steam'ie (obowiązuje to od Niedzieli do czwartku). Dopuszczam nieusprawiedliwione spóźnienie - 15 minut. Wcześniejsze godziny to od 15-17, nie wymagam żebyście byli przez te 2 godziny tylko że, w tych godzinach pojawiacie się na Steam'ie i co najmniej 30 minut gramy (mix/CW/ESL/PCW czy trening). Po prostu starajcie się być od 15-17 żeby cokolwiek zrobić, a jeśli chodzi o wieczór, to tak jak wyżej pisze od 20 jesteście i gramy. Nieobecności opisane poniżej.
Sprawa piątku i soboty wygląda tak:
Ja (LEX), jak to ja w weekendy jestem rzadko, więc postawie sobie warunek - w jeden z tych dni będę wieczorem na 100%. Jeżeli będzie wychodziło to będziemy rozmawiać o częstszym graniu.
Nieobecności:
Bardzo proste. Jeżeli ma Cie nie być, to mówisz dzień wcześniej np. wieczorem mnie nie ma/cały dzień mnie nie ma. Nie ma Cie wieczorem - jesteś po szkole (15-17), a przynajmniej starasz się być. Nie ma Cie przez 5 razy w ciągu 2 tygodni i za każdym razem nie podajesz powodu = dziękuję za grę i powodzenia w dalszym rozwoju (wszystko notuję, więc nie myślcie że oszukcie :] ).
Pozdrawiam,
LEX